Ekkersrijt 2042, 5692 BA  Son en Breugel
info@vanrossuminstallatie.nl

040 - 209 25 20

Wij bundelen de krachten met ZNI!

Hierbij willen wij u graag informeren over een wijziging binnen ons bedrijf. Met genoegen kunnen wij u namelijk melden dat de aandeelhouders van Van Rossum Installatie bv en Zuid Nederlands Installatiebedrijf bv de overeenstemming hebben bereikt om met terugwerkende kracht, per 01-01-2021, samen verder te gaan als één installatiebedrijf onder de naam: Zuid Nederlands Installatiebedrijf b.v.

Door deze samenvoeging ontstaat een W-installatiebedrijf met zowel een sterke woningbouwtak als een sterke utiliteitstak. Daarnaast is door deze samenvoeging ook de continuïteit van beide bedrijven voor de langere termijn gewaarborgd.

Van Rossum Installatie, die zich voornamelijk richt op de utilitaire markt, is een compact bedrijf met korte lijnen en waar persoonlijk contact centraal staat. Zuid Nederlands Installatiebedrijf (ZNI) is een middelgroot installatiebedrijf met eenzelfde mentaliteit en kernwaarden, die zich richt op zowel de woningbouw als utilitaire markt.

Door de samenvoeging van deze bedrijven bundelen we onze krachten en creëren we een middelgroot installatiebedrijf, waarbij het DNA van beide bedrijven ongewijzigd blijft. Met deze stap kunnen wij u als klant nog beter bedienen in de breedste zin van het woord. Onze kracht zit in de brede technische kennis, korte lijnen en platte organisatiestructuur, waardoor we snel en helder kunnen schakelen binnen de diverse facetten van ons projectenbedrijf.

Om de samenwerking binnen het bedrijf te waarborgen en onze capaciteit optimaal te benutten, gaan we verder vanuit één vestiging. Het bedrijfsadres zal het huidige adres van ZNI worden/blijven:

Adres: Rhijnkant 1, 5056 JH Berkel-Enschot
Telefoonnummer: 013-5299200
E-mailadres: info@znibv.nl

Website: www.znibv.nl

Wij willen iedereen van harte bedanken voor het vertrouwen in Van Rossum Installatie en we kijken er ontzettend naar uit om onze samenwerking te vervolgen!

Certificering