Ekkersrijt 2042, 5692 BA  Son en Breugel
info@vanrossuminstallatie.nl

040 - 209 25 20

Verduurzamen van uw huidige pand

In opdracht van AutoBinck Groep zijn we op dit moment samen met VD Koudetechniek bezig om het pand van Autobedrijf Nootenboom ‘gasloos’ te maken. We hebben de complete hoog temperatuur installatie, zoals gasgestookte cv-ketels en hoog temperatuur radiatoren, gedemonteerd en afgevoerd.

Vervolgens hebben we twee lucht/water warmtepompen van Daikin op het dak geplaatst. Deze gaan het pand op duurzame wijze koelen en verwarmen. Als afgiftesysteem is er vloerverwarming en -koeling en Jaga DBE-convectoren geplaatst.

Aanvullend zijn er inverter airco-units met warmtepompen geplaatst. Op posities waar stralingswarmte gewenst is, plaatsen we hybride infraroodpanelen. De huidige luchthuishouding wordt door middel van afzuigventilators geregeld, waardoor veel warmte verloren gaat. De afzuigventilatoren gaan wij demonteren en vervangen door een drietal nieuwe luchtbehandelingsunits met warmteterugwinning boven het plafond, waarbij we het benodigde kanalensysteem met bijbehorende roosters plaatsen.

Tot slot wordt een compleet nieuwe technische ruimte met verdeelstuk, buffer en de volledige regeltechniek vervangen voor een volledig integraal regelsysteem.

Certificering