Ekkersrijt 2042, 5692 BA  Son en Breugel
info@vanrossuminstallatie.nl

040 - 209 25 20

Update Park NRE Eindhoven

Inmiddels is het hoogste punt van de bouw van Park NRE op het NRE-terrein in Eindhoven bereikt. We zijn begonnen met het aanbrengen van de sanitaire installaties, waaronder het pluvia-systeem, drinkwaterinstallatie en riolering.

Het klimaat wordt volledig gasloos: zo wordt op het speciale dak een frame gemaakt waar we onze warmtepompen plaatsen. De luchtbehandelingskast is reeds geplaatst in de technische ruimte onder de schuinte van het dak. Een klus met precisie en just in time voordat de dakplaten geplaatst werden.

In de basis wordt er vloerverwarming aangebracht met aanvullend een VRV heatrecovery 3-pijpssysteem, met cassette-units als afgiftesysteem afgewisseld met satelliet-units. Deze monteren we tot de gewenste loft-uitstraling.

Voor de luchtbehandeling is gekozen voor een gebalanceerde luchtbehandelingsinstallatie, verzorgd door een luchtbehandelingskast met een hoog rendement. Deze is voorzien van een sorptie warmtewiel in combinatie met een DX change-over batterij, die weer wordt gevoed door zijn eigen warmtepomp om de gewenste inblaastemperatuur te bewerkstelligen. Het luchtkanaalwerk wordt volledig in zicht en symmetrisch aangebracht, om een loft-uitstraling te creëren met mooie strakke lijnen. De engineering hiervan wordt in nauwe samenwerking gedaan met Houben & Van Mierlo Architecten.

NRE Eindhoven NRE Eindhoven

Certificering