Ekkersrijt 2042, 5692 BA  Son en Breugel
info@vanrossuminstallatie.nl

040 - 209 25 20

Uitbreiding Van Dijk Store – Waalwijk

Van Dijk mode Waalwijk

Uitbreiding van de bestaande winkel met 700m2 is inmiddels opgeleverd en er is in samenwerking met de architect Dedato, adviseur Frameworks, Das Bouwsystemen en natuurlijk de hoofdaannemer Willy Naessens een mooi resultaat neergezet.
We hebben de elektrotechnische installatie gemaakt waarbij we in samenwerking met Kreon een nieuw lichtplan hebben gerealiseerd, de verlichting wordt gestuurd d.m.v. een centraal knx bedieningspaneel zodat de verlichting onafhankelijk van elkaar geregeld kan worden. De bestaande brandmeldinstallatie is uitgebreid en voorzien van een nieuwe centrale zodat het weer up to date is en voldoet aan de gestelde eisen. De inbraakinstallatie inclusief toegangscontrole is uitgebreid zodat het overzichtelijk, praktisch en veilig werken is voor de gebruiker.
Ook hebben we de werktuigkundige installatie uitgevoerd, hierbij hebben we de winkel voorzien van een nieuwe luchtbehandelingskast voorzien van warmtewiel en changeoverbatterij zodat we kunnen koelen en verwarmen en de lucht op de juiste wijze geconditioneerd via de jetroosters de winkel in wordt geblazen. Het volledige kanaalwerk is geïsoleerd met grijze Kayflex isolatie zodat het contrast met het betonnen gebouw zo klein mogelijk is gebleven. De vloer hebben we voorzien van vloerslangen, hier koelen en verwarmen we mee, dit in combinatie met het accumulerend vermogen van het volledig betonnen gebouw levert een goed constante temperatuur op.
Voor de opwekking hebben we gekozen voor een luchtwarmtepomp i.c.m. een buffervat zodat we ten aller tijde voldoende warmte en koude kunnen leveren, de gehele installatie is aangesloten op een gebouw beheersysteem wat op afstand beheerd wordt door zowel ons als de klant.

Certificering