Ekkersrijt 2042, 5692 BA  Son en Breugel
info@vanrossuminstallatie.nl

040 - 209 25 20

Certificering

Uneto VNI

Branchevereniging. De leden van Uneto VNI staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap. Met het lidmaatschap van deze branchevereniging geeft VRI aan te behoren tot de beste installateurs binnen de branche. Daarnaast wil VRI hiermee ook een bijdrage leveren aan de innovatie en voortdurende ontwikkelingen in de installatietechniek

Breeam expert

Beoordeling en realisatie van duurzaamheid in het installatievak. Met dit certificaat bent u als opdrachtgever ervan verzekerd dat alle toegepaste materialen en technieken worden getoetst op duurzaamheid. Het resultaat zal daardoor ook voldoen aan alle richtlijnen op dit gebied.

VCA

Certificering voor Veiligheid, gezondheid en milieu voor Aannemers. VCA-certificatie is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. VRI staat voor de veiligheid en gezondheid van haar medewerkers en die van het milieu en is uiteraard gecertificeerd.

SBB

Wij leiden vakmensen op! VRI is gecertificeerd als Erkend leerbedrijf via de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven.

Certificering