Ekkersrijt 2042, 5692 BA  Son en Breugel
info@vanrossuminstallatie.nl

040 - 209 25 20

Certificering

Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Breeam expert

Beoordeling en realisatie van duurzaamheid in het installatievak. Met dit certificaat bent u als opdrachtgever ervan verzekerd dat alle toegepaste materialen en technieken worden getoetst op duurzaamheid. Het resultaat zal daardoor ook voldoen aan alle richtlijnen op dit gebied.

VCA

Certificering voor Veiligheid, gezondheid en milieu voor Aannemers. VCA-certificatie is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. VRI staat voor de veiligheid en gezondheid van haar medewerkers en die van het milieu en is uiteraard gecertificeerd.

SBB

Wij leiden vakmensen op! VRI is gecertificeerd als Erkend leerbedrijf via de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven.

Certificering